Image is not available
Slider
Home Nybro Foto & Atelje

Nybro Foto & Atelje

Logo
1Foten Atelje

Nybro Foto & Ateljé

Välkommen till Nybro Foto & Atelje.
Vår butik finns i Småland, mitt i glasriket, i centrala Nybro och bedriver försäljning av kamerautrustningar med tillbehör, både nytt och begagnat.Vår målsättning är att leverera utrustningar av kvalitet till ett fördelaktigt pris och att du ska känna trygghet när du handlar av oss. Nya produkter har 1 eller 2 års garanti, på begagnat lämnas 3 månader garanti om inget annat anges.Unik möjlighet att byta upp dig, vi tar din digitala systemkamera och objektiv i inbyte.

Genom gemensamma inköp med 22 fotobutiker i Sverige som ingår i FOTOHANDLARNA.SE kan vi pressa priserna till er fördel.

Våra kunder finns i hela scandinavien , har du inte möjlighet att komma till vår butik under våra öppettider så sänder vi försändelsen på posten till dig. Fotolabbet klarar såväl analoga som digitala medier , där kan vi leverera bilder upp till 110x 160 cm. Är det bråttom går det mesta att framkalla i vårt moderna digitala labb på endast 1 timme.

Vi överför även videoband och smalfilm till DVD-skiva. I ateljen utför vi fotografering av bröllop , porträtt , studenter , barn , nyfödda , skadefotografering, djur , produkter mm. allt enligt era önskemål.

Våra öppettider

  • Måndag – Fredag 9.30-18.00
  • Lördag 9.30-14.00

KONTAKT INFORMATION

  Adress:

Nybro Foto & Ateljé
Torget 1, Box 301
382 30 Nybro
nybrofoto&atelje